ONA JE PONOS SRBIJE: Ćerka STOLARA MILETA je osvojila školsku olimpijadu, a kad saznate šta je uradila sa nagradom OSVOJIĆE I VAŠA SRCA (FOTO)

Porodica Jurković je odavno pokazala da im je najvažnije da pomognu ljudima u nevolji, ni Goca nije izuzetak.

Facebook.com/StolarMileRakovac

Najpoznatiji i najvoljeniji srpski zanatlija Milorad Mile Jurković poznatiji kao Stolar Mile godinama mami suze na licima mnogih koji prate njegov humanitarni rad.

Čovek koji je svoj život nesebično posvetio drugima često je, sa punim pravom, na naslovnicama medija širom zemlje. Da nije sam u borbi za pravdu i bolji život dokazao je odavno, kada nam je otkrio da i njegova deca ravnopravno rade sa njim u radionici, pomažući mu da pravi sada već kultne stolice za hranjenje beba.

I Miletov brat, Dušan Jurković, na svoj način čini dobro delo – tako što pro bono trenira futsal ekipu Novosadskog sportskog udruženja gluvih i nagluvih. Oni imaju za vas jednu molbu, a možete je pročitati ovde:

CELA SRBIJA ZNA STOLARA MILETA, ALI I NJEGOV BRAT JE TOTALNI CAR: Njegovi drugari ne traže mnogo, ali im treba VAŠA POMOĆ (FOTO)

Da krv nije voda dokaz je Gordana Jurković, ćerka slavnog stolara, koja je nedavno učinila nešto predivno!

Naime, ona je na školskoj olimpijadu u džudou osvojila nagradu od 100 evra i rešila je da je dodeli nekome kome su ta sredstva veoma potrebna.

Kako organizacija “Trojka iz Bloka” iz Rume prikuplja sredstva za porodicu Smukov iz Dobrinaca, Gordana je rešila da svoj novac preda njima, kako bi se ovoj porodici sredio krov koji je prošle godine oštećen u oluji i prokišnjava na sve strane. Bitno je napomenuti i da porodica Smukov ima troje dece – sa hendikepom!

– Neko će reći da se sada hvalim…pa bar IMAM I SA ČIME! Ćero moja, HVALA ti što me iz dana u dan činiš ponosnijim ne onim što ja radim nego onim što VI radite – napisao je Stolar Mile.