OTKRIO JEZIVU PORODIČNU PRIČU: Gej aktivista objavio potresnu poruku nakon OČEVOG SAMOUBISTVA

Boban Stojanović
Print screen/Facebook/Boban Stojanović

Gej aktivista Boban Stojanović objavio je potresnu poruku na Fejsbuku, nakon vesti da mu se otac ubio.

 

Boban je mnoge šokirao porukom koju jepre nekoliko sati objavio na Fejsbuku. Naime, nakon vesti da mu je otac izvršio samoubistvo, on je objavio očevu fotografiju, uz koju je napisao više nego potresan status.

U njemu je između ostalog, prznao i da ga nije voleo, kao i da od njega nije ništa naučio, ali da mu ipak sve oprašta. Takođe, otkrio je neke vrlo potresne detalje iz svog života.

Ovo je moj otac. Njegovo ime je Miodrag. Njegovo ime je bilo Miodrag. Njegov ime se sastoji od dve reči “mio” i “drag”. Ubio se.

Nije mogao da živi bez moje majke. Nisam bio u najboljim odnosima sa njim, nisam voleo svog oca.

Bilo je lepih momenata, ali samo nekoliko.

Od njega nisam naučio ni jednu veštinu, ni neku mudrost, nikakvo znanje od njega nisam dobio.

Nikad mi nije davao podršku. Posedovao je život moje majke, kroz strah i kontrolu. Želeo je i da bude i vlasnik mog života. Kada sam to shvatio, odlučio sam da odem.

Kada sam se odrekao onoga što se očekivalo od mene kao sina, postao sam loše dete. Neko ko nije ispunio očekivanja o unucima. Tišina zbog nasilja u porodici, neizgovorene reči zbog bola uzele su život moje majke.

Nakon što je ona umrla, on je bio izgubljen i odbačen. Izgubio je i prijatelje zbog nasilja i alkohola. Pričao sam sa njim, ali nije hteo da sluša. Bio je tvrdoglav.

Ubio se skokom pod voz. Ipak sam neke stvari na kraju i naučio. Sve je oprošteno. Počivaj u miru, tata! – napisao je Boban.loading...