Ana Radulović, petogodišnja devojčica iz Niša novo je zaštitno lice Kinder čokolade. Lik naše male Nišlijke naći će se na ovom omiljenom slatkišu za decu od septembra meseca ove godine.

 

Foto: Screenshot/Youtube 

“Ne može čokalada da bude slatka kao ona”, jedan je od komentara koji je napisan kada se saznalo da će novo zaštitno lice jedne od najpopularnijih čokolada na svetu biti Nišlijka Ana Radulović, prenosi portal “Niške vesti”.

Svako dete koje se prijavilo na nagradnoj igiri „Postani KINDER lice“ imalo je šansu da se nađe na omotu ove čokolade, ali se sreća osmehnula prelepoj Nišlijki Ani Radulović.

Konkurencija je bila velika. Kompanija je dobila 1464 preslatkih lica, pa je samim tim bilo teško izabrati četvoro finalista. Ipak, izbor je pao. Konstantin, Ana, Vuk i Milena  će nam se uskoro smeškati sa Kinder čokolade promotivnih pakovanja.

 

Ana je druga devojčica u gornjem redu (Foto: Sreenshot/Kinderface.com) 

Anu je za ovo takmičenje prijavila starija sestra Milena. Njena porodica je bila sumnjičava, jer kako kaže mama Sonja, mislili su da se na takvom takmičenju uvek izabere neko preko veze. Kada su otišli na slikanje ekipa koja je došla iz Hrvatske odmah je pohvalila malu Anu rečima da kada su videli njenu sliku znali su da će se naći na ovoj veoma popularnoj čokoladi.

Karakteristike PROSEČNE SRPSKE PORODICE će vas nasmejati do suza

Ana kaže da voli da se šminka, da se presvlači,  pozira, peva, glumi, pleše. Voli da jede slatkiše i kaže srećna je što je na slikanju dobila ranac pun čokolada, bombona, sokića. Ova prelepa devojčica podelila je sa nama svoja iskustva sa slikanja za omot Kinder čokolade.

“Dopalo mi se kada su me šminkali, stavili su mi puder, karmin, rumenilo, šminkali su me tu oko oka”, priča mala Ana i dodaje da joj na slikanju ništa nije bilo teško.

Najviše voli da jede te čokolade i neće da se zbuni kada vidi svoju sliku na rafu u prodavnicama.

Ana je kratko odgovorila i na pitanje čime bi volela da se bavi kad poraste.

“Ne volim da budem ni manekenka ni glumica, ništa ne volim da budem, samo Elsa”, samouvereno je rekla ova petogodišnja devojčica.

Roditelji Ane Radulović su ponosni na svoju ćerku i ne smeta im to što će Ana postati popularna ne samo u Nišu već i u čitavoj Srbiji. loading...