OVOG NEMA NI NA FILMU Dvoje ljudi ljubilo se sat i po bez prestanka

Tradicionalno takmičenje u ljubljenju u Vrnjačkoj Banji, na popularnom Mostu ljubavi, ove godine okupilo je 19 zaljubljenih parova, a treći put uzastopno pobedili su Irena Alurac i Đorđe Božić. Njih dvoje se ljubilo duže od sat i po bez pauze.

Filmskim poljupcem, koji je trajao 101 minut, studentkinja Irena Alurac (23) i elektrotehnički inženjer iz Kruševca Đorđe Božić (25) treći put su na takmičenju ”Poljubi me” oduvali konkurenciju, pišu Naše novine.

Zaljubljeni par je ove godine oborio i doskorašnji rekord, koji je bio 80 minuta i 34 sekunde. I taj rezultat pripadao je njima.

Drugo mesto ove godine pripalo je Bojanu Bajiću (26) i Danijeli Polimčević (23) iz Užica, a treće mesto zauzeli su Beograđani Obren Vulović (43) i Draga Petrović (50).

Najstariji takmičari

Iako su prethodnih godina u ovom takmičenju učestvovali parovi koji su zagazili i u sedmu deceniju, ovog puta najstariji su bil 52-godišnjaci Nebojša i Valentina Lazić iz Stare Pazove, kojima je pripalo i priznanje za šar koji je stigao sa najveće udaljenosti.

Pobednici i drugi parovi su od Turističke organizacije Vrnjačke Banje dobili vredne nagrade.