Palmini prebili Dačićeve ljude?

Funkcioneri Jedinstvene Srbije i Socijalističke partije Srbije sukobili su se u sredu u restoranu hotela „Vojvodina” u Staroj Pazovi.

Sastanak, na kojem je bilo prisutno oko 60 ljudi, organizivan je kako bi se opštinski odbori SPS i JS pomirili uoči predstojećih izbora. Međutim, malo više se popilo i oko dva ujutro na kraju „sastanka” došlo je do opšte tuče.

Branislav Trifunović, izvršni sekretar pokrajinskih socijalista, prvo se verbalno sukobio sa Srđanom Kruževićem, šefom stranke Dragana Markovića Palme u Vojvodini i direktorom „Elektrovojvodine”, pa su potom radile i pesnice, prenosi „Blic”.

„Trifunović je prvo uhvatio za kragnu Kruževića. Direktor ‘Elektrovojvodine’ se bolje snašao u tom metežu, pa ga je udario šakom u glavu. Oborio ga je na pod i šutirao. Tad krene opšta tuča, letele su i čaše i flaše. Tuču je zaustavila policija, koja je sastavila zapisnik. Na lice mesta izašli su policija i Hitna pomoć, a uviđajem je utvrđeno da su svi prisutni imali između 1,2 i 1,0 promila alkohola u krvi”, saznaje Blic.

Drugi očevidac N.Č.(53), član Opštinskog odbora SPS-a u Staroj Pazovi, kaže da je po izlasku iz restorana video kako dva nepoznata mladića iz JS tuku mog stranačkog kolegu Gorana Antića.

– Pritekao sam u pomoć jer je čovek ležao u lokvi krvi, ali i mene su napali. Imam teške povrede glave, a obojica smo završiili u Urgentnom centru u Beogradu – priča N.Č. koji najavljuje i tužbu zbog povreda koje je dobio. Kružević i Trifunović su demnatovali da su se tukli, ali su njihove izjave kontradiktorne. Dok prvi tvrdi da nije bio u Pazovi, drugi tvrdi da su se samo družili u kafani, a neki drugi ljudi tukli.

– Proteklih dana nisam ni bio u Pazovi čak ni u prolazu. Ne čude me te informacije s obzirom na to da je kampanja. Te i slične priče koje se našoj koaliciji podmeću podsećaju na one staljinističke: kad vam ne mogu ništa kažu da ste izdajnik ili gej – kaže Kružević.

Za razliku od njega, Trifunović kaže da se u Pazovi družio sa Kruževićem i da se nisu tukli. – Sa proslave sam otišao pre ponoći, a kasnije sam čuo da su se u kansim satima potpukli neki mladići, pa su intervesnisali policija i Hitna pomoć – kaže Trifunović.