Pažljivo vozite, saobraćaj otežan zbog vlažnih kolovoza

Česti pljuskovi praćeni pojačanim vetrom, a povremeno i gradom otežavaju danas saobraćaj a vozači se upozoravaju da voze oprezno zbog odrona na putevima kroz šumska područja, klisure ili stenske useke, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

 

Do 26. maja u periodu od 7 do 18 časova, zbog radova na redovnom održavanju biće izmenjen režim saobraćaja na delu državnog puta I A reda broj 1 (autoput E-75), na delu od petlje Velika Plana do petlje Požarevac, u smeru Niš-Beograd. Za vreme radova će biti zatvorene vozna i zaustavna traka, a saobraćaj će se obavljati preticajnom trakom.

Do 31.05.2015. na državnom putu I A reda broj 1, deonica od petlje Vodanj do petlje Mali Požarevac, u oba smera, u periodu od 07.00 do 17.00 časova izvodiće se radovi na košenju i sakupljanju trave u punom i srednjem pojasu autoputa.

Zbog radova na obilaznici oko Beograda izmenjen je režim saobraćaja na državnom putu I A reda broj 1, na obilaznica oko Beograda kod petlje Batajnica u dužini od 4,3km. Radovi se odvijaju desnom stranom autoputa u smeru Novi Sad-Beograd, dok će se saobraćaj obavljati levom stranom autoputa i to dvosmerno.

Od 28.04.2015. na državnom putu I A reda broj 1, (autoput E -75) zbog radova
na deonici od petlje „Zmaj“ do naplatne stanice „Beograd“ na Bubanj Potoku, na delovima autoputa koji obezbeđuju nosače portala i polu-portala, u vremenu od 9 do 17 časova, (svakog dana, ukoliko vremenski uslovi dozvole), biće na snazi izmena režima saobraćaja. Tokom radova za saobraćaj će biti zatvore zaustavna kolovozna traka a saobraćaj će se odvijati voznom i brzom trakom.

U vremenskom periodu od 7 do 19 časova, nastavljaju se radovi na
sanaciji kolovoza na državnom putu I A reda, kod petlje „Dobanovci“, u smeru
Beograd-Šid. Radovi će se izvoditi u voznoj i zaustavnoj traci i biće obezbeđeni
adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na delu državnog puta I A reda broj 1, (autoput Beograd-Niš), kod Aleksinačkog Bujmira, zbog klizišta za saobraćaj je zatvoren smer Niš – Beograd.

Zbog izgradnje koridora 10, na delu auto-puta E-75 saobraćaj je preusmeren na paralelne puteve kod Grdelice, na deonici Vladičin Han – Vranje, između Poloma i Prevalca i kod Gramađe. Saobraćaj je izmenjen na državnom putu I B reda br.15, kod fabrike Trivit u Vrbasu.

Do 23. maja, od 7 do 15 časova izmenjen je režim saobraćaja na državnom putu I B reda broj 44, deonica Predejane-Vladičin Han, usled radova na redovnom održavanju tunela Kržince, Manajle i Ličin Dol.

Usled pojave klizišta došlo do izmene režima saobraćaja na državnom putu I B reda broj 21, deonica Petrovaradin-Irig.loading...