Između Erinog sina, Dragutina Ojdanića i pevačeve snaje Jelene Petrović dogodio se sukob proteklog vikenda.

 

Snaja Ere Ojdanića Jelena Petrović u subotu na nedelju prijavila je policiji u Meljaku njegovog sina Dragutina za nasilje.

Naime, između Erinog sina, Dragutina Ojdanića i pevačeve snaje Jelene Petrović dogodio se sukob proteklog vikenda. Folker otkriva zbog čega se sukob odigrao, ali ipak negira tvrdnje da je njegov sin nasilnik uprkos tome što je Dragutin priveden, te u izveštaju iz Urgentnog centra stoji da je Erina snaja dobila lakše telesne povrede.

Era je otkrio da njegovi sin i snaja koji imaju desetogodišnjeg sina već godinama zapravo ne žive zajedno, ali incident se desio kad je Jelena saznala da je Dragutin u kući sa drugom devojkom, pa ih je tu i zatekla zajedno.

Došlo je do tog incidenta, sve je istina. Njih dvoje već godinama ne žive zajedno, oboje imaju svoje živote. Moj sin nije nasilnik, on se nikad u životu nije pobio, nikad nije podigao ruku ni na jednu ženu. Apsolutno sam siguran u to. U ovom slučaju će i jedno i drugo da snose posledice. Mogli su lepo da okončaju svoju vezu i da stave tačku na to – rekao je Ojdanić.

Inače, kako nezvanično saznajemo snajka Ere Ojadanića policiji je prijavila nasilje u porodici.

Folker sa druge strane tvrdi kako se njegov naslednik navodno trudio da smiri situaciju.

  

Dragutin ima video nadzor i sve je snimljeno. Vidi se kako ona njega gura i udara ga po glavi. On je samo bio taj koji je smirivao situaciju kako Jelena ne bi napala tu devojku. On nije nikog napao. Njoj su vrata te kuće uvek bila otvorena, ona dođe presvuče se i to, ali ne živi tu već kod roditelja u Resniku – rekao je Era Ojdanić i ispričao nam je da ih je oboje isterao iz kuće.

Kod inspektora i sudije je taj video snimak na kome je sve zabeleženo. Sve se vidi kao na dlanu, nasilja nije bilo. Oboje su dobili pedalu iz kuće. To je kuća mog unuke Andrije. Ja sam sa Jelenom u mnogo dobrim odnosima, čak sam joj i svoj auto dao, da joj olakšam život – objašnjava Era Odjanić.

Nakon incidenta Dragutin je priveden, ali je tada, kako saznajemo od izvora, priložio snimak sa sigurnosne kamere na kom se vidi kako Jelena nasrće na njega, pokušava da uđe u kuću i nasrne na devojku sa kojom je on bio. Policija trenutno radi na utvrđivanju svih činjenica ovog slučaja.

Iako je, kako kaže, izbacio njegove roditelje, Ojdanić tvrdi da je njegov unuk u porodični dom uvek dobrodošao, te da u ovom trenutku, nakon incidenta, on vodi računa o njemu.

Andrija je sad kod mene u motelu. Ja sam išao da ga uzmem iz škole. On će da ode kod Jelene večeras, ma to sve dobro funkcioniše. Juče ga je sin moj pokupio iz škole, svi smo uključeni i svi provodimo vreme sa detetom. loading...