POSLANIK SNS O BLOKADAMA SAOBRAĆAJA: “Prebio bi ih, ne bi znali gde se nalaze… upišali bi se od batina” (VIDEO)

Vladimir Đukanović
print screen/youtube.com/Владимир Ђукановић

Poslanik u Narodnoj skupšitini i voditelj na televiziji KCN, u emisiji je izneo svoje rešenje problema nastalog zbog sve češćih blokada i protesta povodom poskupljenja cene goriva.

 

Pre nego što će postati narodni poslanik, Vladimir Đukanović je široj publici postao poznat po emisiji u kojoj na razne teme polemiše sa gostima i gledaocima. Ovoga puta bilo reči o najnovijim protestima, a Đukanović je ponudio svoje rešenje problema zbog kojeg se blokiraju putevi u Srbiji.

– Prebio bih ih, ne bi znali gde se nalaze. Upišali bi se od batina da sam policija. Sve bih ih hapsio do poslednjeg – rekao je narodni poslanik iz redova SNS, a njegove reči se brzinom munje šire na društvenim mrežama. 

Đukanović je potom pokušao da ublaži stav u vezi sa blokadama, ali ni u jednom trenutku nije mogao da sakrije želju da nekoga prebije.

– Rekao sam da sam komandir, da bih prebio sve ove i pohapsio, jer uzurpiraju živote građana. Da jesam komandir, izveo bih policiju i svakoga ko uzurpira i maltretira građanstvo prebio bih fino prebio i fino pohapsio, ali pošto nisam, to se naravno neće desiti – objasnjava narodni poslanik.