POSLEDNJE “DOBRO VEČE”: Pogledajte kako se “Slagalica” oprostila od Milke Canić (VIDEO)

Milka Canić
Prinscreen

Vest da je, posle duže i teške bolesti, juče u Beogradu preminula Milka Canić, voljena lektorka i dugogodišnji supervizor kviza Slagalica, mnoge je rastužila. Evo kako se od nje oprostio kviz po kome je postala najpoznatija.

 

Najdugovečniji tv kviz “Slagalica” snima se po nekoliko dana unapred. Ipak, na vest da je njegov dugogodišnji supervizor Milka Canić preminula, njene kolege iz ekipe koja je realizovala kviz i RTS-a na kome je radila našle su način da joj odaju počast.

Naime, pre sinoćne emisije, pre same špice Slagalice, pušten je crni ekran i ispisana slova “In Memoriam Milka Canić 1944-2016”. I tokom cele emisije u gornjem desnom uglu stajao je ovaj natpis.

Milka Canić preminula je nakon duge i teške bolesti juče u 72 godini života. Radila je kao profesorka u Prištinskoj gimnaziji, zatim u Vojnoj gimnaziji u Beogradu, a nakon toga kao lektor. 

Nakon što je počela da radi kao supervizor tv Slagalice nije mnogo prošlo, a postala je legendarna po čuvenom “Dobro veče” kojim je počinjala svaka emisija.

Mesto i vreme sahrane biće naknadno objavljeni.