Preselo joj letovanje: Dobila batine od saputnika u autobusu!

Umesto da sabira utiske s letovanja, Violeta S. (41) obilazi lekare zbog batina koje je dobila od saputnika prilikom povratka iz Grčke. Ona je tom prilikom zadobila prelom nosa, probijenu bubnu opnu, kontuziju glave i vrata, otoke i modrice, a razlog za prebijanje uz psovke bio je to što je nije dozvolila se spusti naslon sedišta ispred njenog u autobusu, piše 'Kurir'.

– U nedelju uveče sam sa sestrom Draganom, njenim sinom i svoje dve ćerke od devet i 13 godina iz letovališta Nei Pori krenula sa desetodnevnog odmora nazad kod oca u Veliku Planu. Sedeli smo u poslednja dva reda, a na sedištima ispred sestrinog smešteni su bili mladić i devojka. On je krenuo da spušta devojčin naslon kako bi mogla da se ispruži, što nije bilo moguće jer je Dragana punija i ima problema sa oticanjem nogu – priča Violeta za „Kurir” i dodaje da je krenula prepirka, a zatim je tridesetogodišnji dečko na silu uspeo da spusti naslon.

Kako kaže, ona je počela da mu objašnjava da ne može tako i da se ne prepiru pred decom, ali je usledio odgovor: „Je..u ti ćerku, oca, majku…”.
– Deca su vrištala. Ja sam mu uzvratila istom merom, a onda je odjednom samo ustao i, dok sam se okrenula da umirim ćerke, on me je glavom udario u nos – priča potresena žena, uz zebnju i strah, dok se seća krvi, uvreda i svega što je pretrpela. Kako kaže, deca su vrištala, nisu mogla da se smire.

Vodič nije reagovala

Prema njenim rečima, incident se dogodio oko pola deset uveče, dok su prolazili kroz Makedoniju.
– Najgore od svega je to što vodič nije htela da se na licu mesta uradi uviđaj, nego su me ubeđivali da je bolje da uđemo u Srbiju. Mogla sam da imam potres mozga ili neki teži prelom, ali njih to nije zanimalo. Nisu mi ni prvu pomoć pružili. Samo su hteli da što pre nastave putovanje – navodi ona, dodajući da su na granici Hitna pomoć i policija izvršili uviđaj i pregled.

Violeta S. će zbog propusta tužiti turističku agenciju „Oktopod”, vozača autobusa koji je odbio da stane u Makedoniji i bahatog napadača, koji je izmislio da je ona prva napala njegovu devojku.

Agencija „Oktopod”: Nešto smo načuli

Turistički vodič agencije „Oktopod travel” nije bio raspoložen da govori o ovome, već nas je uputio na vlasnika ove agencije. Međutim, tamo su nam rekli da on trenutno nije tu.
– Načuli smo da se tako nešto desilo. Razmatramo šta možemo da uradimo jer moramo to da rešimo kad budu saslušane sve strane – rekao je asistent direktora Marko Šišević i dodao da je u ovakvim situacijama bolje kad uviđaj sprovodi domaća policija, po krivičnom zakoniku naše zemlje.