Rat DS i SNS: ‘Pajtiću, mnogo si bio u solarijumu’

Prepucavanje saopštenjima između ove dve političke partije se nastavlja. Sve je počelo kada je DS sinoć postavila pitanje za SNS zašto usvajaju Zakon o radu bez javne rasprave.

Pajtić je u današnjem saopštenju naveo da umesto odgovora na jasno pitanje danima dobija uvrede, a zatim je i pitao SNS koju reč iz pitanja „Zašto usvajate zakon o radu bez javne rasprave” ne razumeju.

Pajtić: Znam u čemu je problem, vi me ne razumete

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić ponovo je reagovao i postavio pitanje koje je izazvalo rat saopštenjima sa novosadskim odborom SNS.

Naprednjaci,

Danima od vas trazim odgovor na pitanje zasto usvajate Zakon o radu bez javne rasprave. Vi me danima vređate. I mislim da sam konacno shvatio u čemu je problem u nasoj komunikaciji.

Zato idemo sad polako.

1) Zašto
2) usvajate
3) Zakon
4) o
5) radu
6) bez
7) javne
8) rasprave?

Samo zaokruzite koju od tih osam reči ne razumete.

„Pajtiću, nisi primetio šta radimo jer si vreme provodio po solarijumima”

U odgovoru novosadskog gradskog odbora SNS koji je usledio navodi se se da javna rasprava o Zakonu o radu traje već godinama, ali da Pajtić to nije primetio, zato što je, kako navode naprednjaci, „vreme provodio ležeći po solarijumima daleko od onoga što govore stručna javnost i gradjani Srbije”.

SNS je Pajtiću uzvratio pitajući ga zašto je opljačkao Razvojnu banku Vojvodine i Fond za razvoj Vojvodine, zašto je Vojvodina dovedena na rub propasti, zašto još nije gotova „Kamenica 2″ i šta se dogodilo sa pokrajinskim robnim rezervama.