RAT U SNS Saša Mirković napao predsednikovog sina: ‘Radomir je gori od Marka Miloševića’

Naprednjak Saša Mirković, predsednik Skupštine opštine Zaječar, nije oprostio stranačkom saborcu i sinu predsednika Srbije Radomiru Nikoliću što je pokušao da ga izbaci iz stranke, pa je na njega osuo paljbu iz sveg raspoloživog oružja.

Mirković kaže da će na sednici Glavnog odbora tražiti da Nikolića mlađeg smene sa čela Izvršnog odbora SNS ako sam ne ode.

– Nije sposoban za funkciju u stranci, ali ni za gradonačelnika. Ima pozicije samo zato što mu je otac bio šef stranke. Dete je poraslo, osamostalilo se. Ponaša se gore nego što se ponašao Marko Milošević na vrhuncu Slobine vlasti. Marko barem nikad nije vršljao po stranci, a ovo što danas radi Radomir je sramota. Možete li da zamislite Marka kao gradonačelnika Požarevca devedeseth godina? Ili danas Madonu i Bambilend u Kragujevcu? – kaže Mirković.

On nije ostao dužan ni predsedniku Srbije, uz objašnjenje da se stranci priključio na poziv Aleksandra Vučića, a da Tomislav Nikolić nije ispoštovao ništa od onoga što su se dogovarali.

– Dva puta me prevario. Nisam budala i neću dozvoliti da me prevari i treći put preko svog sina Radomira – kaže Mirković.loading...