Iako je protiv Jasenke Bulajić podneta krivična prijava zbog sumnje da je umešana u kriminalne radnje u EPS-u, ona je postala direktor tog preduzeća u Prokuplju.

Prema informacijama do kojih su došle Južne vesti, Bujalićeva je osumnjičena da je sa još 13 osoba uzimala novac iz glavne blagajne prokupačke Elektrodistribucije, a onda ga naknadno vraćala.

Neregularnosti su otkrili službenici unutrašnje kontrole EPS-a iz Niša i odmah obavestili policiju.

– Među licima koja su osumnjičena za krivično delo posluga u podstrekavanju je i Bulajićeva. U toku je postupak sprovođenja dokaznih radnji za sva lica koja su obuhvaćena prijavama – kaže PR Osnovnog tužilaštva Boro Zečević.

Zbog ovoga je, tvdi izvor Južnih vesti iz vrha Jugoistoka, Bulajićeva pre manje od 3 meseca dobila i „opomenu pred otkaz” u tom preduzeću.

Novinari nisu juče uspeli da dobiju komentar u Jugoistoku.

Novopostavljena diektorka je za Južne vesti rekla da je generalni direktor Jugoistoka Darko Bulatović naredbom zabranio svim zaposlenima bilo kakvo davanje izjava za medije.

Jasenka Bulajić je, inače, do polovine prošle godine bila član prokupačkog DS i odbornik u lokalnoj Skupštini. U toku svog odborničkog mandata je sa grupom odbornika te stranke prešla u SNS.loading...