Saobraćaj otežan zbog magle i kiše

Saobraćaj u Srbiji od jutros je mestimično otežan zbog kiše i magle, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Putnička vozila na graničnim prelazima zadržavaju se do 30 minuta. Završena je II faza radova na izgradnji petlje Batajnica, na Obilaznici oko Beograda i od danas od 14.00 časova se novoizgrađena saobraćajna traka u dužini od 4,7 km pušta u saobraćaj, u smeru ka
Novom Sadu.

Saobraćaj na Pančevačkom mostu će biti obustavljen zbog radova koji počinju danas i trebalo bi da traju do 1. decembra. Radovi će se izvoditi subotom, nedeljom i ponedeljkom od 00.00-02.00 i od 03.00-05.00.

U okviru radova na koridoru 10 na putu IA reda (auto-put E/75) između Vladičinog Hana i Vranja na deonici kod mesta Gramače, do sutra je aktuelna devijacija u dužini od oko 8 km. Saobraćaj se na ovom delu preusmerava kroz naseljeno mesto, pa AMS S apeluje na vožace da oprezno voze i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Zbog radova na auto-putu, saobraćaj je na paralelni put preusmeren kod Grdelice, zatim na deonici Vladičin Han-Vranje, između mesta Gramađe i Prevalca, kao i između Vladičinog Hana i Vranja, i na delu od Bresnice do Suvog Dola.

Zbog popravke puta II-A reda Beograd-Smederevo, vozila naizmenično prolaze na deonici Grocka-Brestovik.