Šarićev ‘bentli’ nestao iz MUP-a

Automobil 'bentli', koji je Uprava saobraćajne policije dobila na korišćenje kad je oduzet od pripadnika Šarićevog narko-klana, nestao je.

Uprava kriminalističke policije već vodi istragu o svim sumnjivim okolnostima vezanim za ovaj po svoj prilici najskuplji automobil u voznom parku policije i njegov nestanak, piše Kurir.

– Zna se da je čuveni „bentli” dat na korišćenje Upravi saobraćajne policije i doskorašnjem načelniku Dragiši Simiću. On se prema njemu i ponašao kao da je njegovo privatno vlasništvo. Tokom istrage je utvrđeno da su na automobilu promenjene registarske tablice, što budi sumnju da je neko hteo da sakrije tragove i prisvoji automobil – otkriva za list izvor iz policije, upućen u istragu.

Iz Biroa za komunikaciju s medijima nisu odgovorili na pitanje da li se u policiji vodi istraga zbog nestanka automobila.

„Bentli” je samo jedan od automobila oduzet od klana pljevaljskog narko-bosa Darka Šarića i procenjen je na neverovatnih 250.000 evra.

U žižu javnosti dospeo je krajem maja 2012. godine, kada ga je slupao nedavno smenjen načelnik Uprave saobraćajne policije Dragiša Simić. Tom prilikom je na vozilu pričinjena materijalna šteta, koja do sada nije utvrđena.