Saša Mirković: Imam dokaz da preko 100 članova SNS nije podnelo ostavke na duple funkcije!

Narodni poslanik Srpske napredne stranke Saša Mirković izjavio je da više od 100 članova te stranke nije podnelo ostavke na duple funkcije.

Poslanik SNS, Saša Mirković, kojeg je preko medija iz stranke izbacio Radomir Nikolić, uzvraća udarac i tvrdi da poseduje dokaze da više od 100 članova te stranke još uvek nije podnelo ostavku na duplu funkciju, ali nisu izbačeni iz stranke.

– Imam dokaze da više od 100 članova SNS i dalje obavlja dve funkcije, ali njih Nikolić, koji je predsednik IO samo zato što mu je otac bio predsednik naprednjaka, nije isključio iz stranke – rekao je Mirković za “Večernje novosti”.

Prvi čovek zaječarskog parlamenta je za “Večernje novosti” još dodao da će tražiti i da se raspravlja o njegovom navodnom isključenju iz SNS, što je medijima prezentovao Radomir Nikolić, dodajući da odluku o tome nikada nije dobio.

Mirković se osvrnuo i na kavlifikacije Radomira Nikolića kao novoizabranog gradonačelnika Kragujevca, koji je smenio prethodnu vlast iako je ona dobila većinsku podršku građana Kragujevca.

– Ne vidim šta Nikolića kvalifikuje da bude gradonačelnik Kragujevca. Zamislite Marka Miloševića kao gradonačelnika Požarevca devedesetih – kaže za “Novosti” Mirković.