Saslušan Mišković: ‘Učiniću sve da policija privede napadače na Beka’

Miroslav Mišković vlasnik 'Delta holdinga' juče je saslušan u policiji, povodom pokušaja atentata na Milana Beka. Mišković je u policiju došao bez pratnje advokata.

Prema pisanju „Naših novina”, Mišković je u policiju došao sam bez pratnje advokata. On je na informativni razgovor bio pozvan u svojstvu građanina i strpljivo je odgovarao na sva pitanja.

Tokom saslušanja u prostorijama policije, Mišković je nekoliko puta poručio inspektorima da je spreman da ponovo dođe, ukoliko to bude bilo potrebno, a u cilju da napadači na Beka budu što pre privedeni.

Dobro obavešteni izvori „Naših novina” tvrde da je Mišković bio vidno potresen i da je nekoliko puta ponovio da su on I Milan Beko jako dobri prijatelji, pa mu samim tim teško padaju insinuacije o tome kako postoji njegova umešanost u atentat na Beka.

Miroslav Mišković došao je u prostorije policije par minuta pre 11 sati, a razgovor sa policijom trajao je oko 40 minuta.

Dan pre Miškovićevog sslušanja, policija je obavila razgovor sa biznismenom Stankom Subotićem Canetom.

Podsetimo, Milan Beko upucan je 14. novembra ispred svoje kuće na Senjaku. Prema navodima policije atentator je imao pomagača. Policija i dalje traga za napadačima.