Seksi političarka iz Čačka: Dačić je najveći šmeker!

Mis bikini fitnesa Srbije i Balkana Maja Pavlović definitivno je najzgodnija političarka u Srbiji. U intervjuu za 'Telegraf' otkriva zašto je odabrala baš SPS i zbog čega želi da bude srpska premijerka.

Šarmantna Maja Pavlović (24) iz Čačka jedna je od najlepših i najzgodnijih Srpkinja, što ne čudi, jer je Maja šampionka u bikini fitnesu. Međutim, što se tiče politike, tu je definitivno najlepša političarka, ne samo u Srbiji i u regionu, već rekli bismo i u Evropi. Maja je za Telegraf.rs govorila o svojim političkim ambicijama, karijeri, uz poruku da je za nju Ivica Dačić najveći šmeker među političarima.

Odličan je student medicine u Kragujevcu, a trenutno je na četvrtoj godini. Članica je Socijalističke partije Srbije u opštinskom odboru Čačak, zadužena za omladinu i sport u svom gradu.

U razgovoru za Telegraf.rs otkriva koji je političar u Srbiji za nju najveći šmeker, kog političkog oponenta najviše ceni, kao i želju da jednog dana postane premijer Srbije.

Maja je na sebe skrenula pažnju osvajanjem brojnih medalja i pehara na prestižnim fitnes takmičenjima, u Srbiji i na Balkanu.

– Intezivno treniram već sedam godina, a takmičim se u fitnesu četiri godine – počinje razgovor Maja.

Na pitanje da li se takmiči u bikini ili bodi fitnesu, a ona, kao iz topa, kaže:

– Nisam menjala kategoriju, i dalje se takmičim i u bikini fitnesu, kao što sam to i ranije činila.

– Logičan cilj mojih napora je medalja na evropskom i svetskom prvenstvu, gde sam ove godine, na prvenstvu sveta u Ukrajini, uspela da se plasiram u top šest – kaže šampionka Srbije i Balkana koja pojavom ostavlja sve bez daha.

Na pitanje da li ima ambicije da pređe u pro vode i osvoji IFBB profi kartu i možda jednog dana bude Mis Olimpija, odgovara:

– Za sada o tome ne razmišljam, zbog obaveza na fakultetu. Studiram četvrtu godinu medicine, ali ta opcija uvek ostaje otvorena, jer je to nešto o čemu svaka takmičarka sanja.

A na to koliko joj smeta što ovaj sport nije zastupljen više među ženama u Srbiji, kaže:

– Volela bih da je ovaj sport zastupljeniji kod nas, jer su naše devojke poznate po svom izgledu. Iz godine u godinu ima sve više devojaka koje vežbaju i takmiče se u ovom sportu.

Maja je član SPS-a, a na njenom Fejsbuk profilu može se pročitati da joj je ta stranka i radno mesto. Začudilo nas je otkud mis fitnesa u politici?

– Meni se politika jednostavno desila. Nisam planirala da se bavim time, ali potreba da u nečemu učestvujem i želja da nešto promenim, uticala je da se aktivnije politički angažujem.

Idu li politika i sport?

– Kako da ne! Za bavljenje politikom, kao i za bavljenje sportom, potreban je sličan sklop ličnosti, a i same delatnosti se u mnogo čemu prepliću.

Otkud to da od svih stranaka izabere redove SPS-a? Da li je u pitanju ideologija, ljubav ili nešto treće?

– Kod mene je to pitanje tradicije, pa se SPS nametnuo kao logičan izbor. Angažovana sam u oblasti sporta u mom gradu gde na nivou omladine SPS-a radim na organizaciji sportskih aktivnosti.

Kako na nju gledaju kolege u stranci i kako se prema njoj ophode, odnosno, da li je bilo i međupartijskog udvaranja?

– Kolege u stranci me prihvataju kao saradnicu, dok su nasi odnosi veoma drugarski i kolegijalni. Nema razloga za strah. Svoju snagu ispoljavam na treninzima i takmičenjima.

Maja otkriva i koji je političar u Srbiji za nju najveći šmeker i kome se divi:

– Naravno, Ivica Dačić.

Zanimalo nas je i s kim bi pre izašla na večeru – s Dačićem, Ružićem ili Ivicom Tončevim:

– Nema dileme, s obzirom na to da se radi o stranačkim kolegama izašla bih sa svima na večeru, ali predsednik je ipak predsednik.

Nenad Borovčanin je poznati sportista i funkcioner SPS-a, da li bi smela da mu bude sparing partner u ringu?

– Borovčanin nije moja kategorija, ali nikom nisam bežala s crte, pa ne bih ni njemu, ha,ha,ha!

Šarmantna mis fitnesa nam otkriva da pored Ivice Dačića od političara koji nisu u SPS-u najviše uvažava lidera Nove Srbije.

– Kakva bih ja bila Čačanka kad ne bih pomenula Velju Ilića?

Na pitanje kakve ambicije ima u politici, Maja bez sekunde premišljanja odgovara:

– Mislim da bi mi mesto premijera sasvim lepo pristajalo! Žene treba svojim sposobnostima da se izbore za veće funkcije u politici, što znači da treba da se žrtvuju i da sve podrede svom političkom cilju, za šta većina žena još nije spremna. U ovome mi je definitivno uzor Slavica Đukic Dejanović.

Da li ćemo jednog dana imati najzgodniju i najlepšu ministarku u Evropi?

– Zašto da ne? Međutim, ja razmisljam i dalje i šire od Evrope!

 

 loading...