Sin policajca izvređao očeve kolege jer su mu napisali kaznu

– Smećari, klošari, smradovi, pa opet smećari, pa opet klošari, pa opet smradovi, ma fuj. J*** ti pas mater, daće Bog da te pregazi neko dok mašeš tom palicom smeće cigansko – besno je napisao L. M. uz fotografiju saobraćajne kazne koju mu je uručio jedan policajac.

Mladić je kažnjen zbog nepropisne vožnje u očevom Mercedesu kojim se redovno hvali.

Nervozni mladić, koji se na ovoj društvenoj mreži pohvalio i porukom kako „brzo vozi automobil i glumi mafijaša s juga”, u komentarima se nije ustručavao da prizna kako mu saobraćajna policija gleda kroz prste zbog činjenice da njegov otac radi u kriminalističkoj policiji.

– Hahahahaha šta foliraš, ko da ćeš ti platiti. Stari će s’ tim obrisat guzicu hahahaha – glasio je komentar jednog prijatelja, a mladi Osiječanin je odgovorio:

– Ma u tome i jeste problem što mu još lepo kažem vidite da ništa nisam pio, stari radi isto u policiji, mislim stvarno je nepotrebno da mi pišete kaznu i tip me ladno pogleda i pljas napiše kaznu, još mi se smeška, a s njim neki balavac tek došao s akademije, ne zna guzicu da obriše, još viče šefe jel’ ti treba hemijska. Ja bih iz kože iskočio, joj – prokomentarisao je L.M.