SKANDAL: Sin Tomislava Nikolića OVAKO sprovodi reforme (FOTO)

Izgleda da su, po sudu Radomira Nikolića, farmakologija i klimatizacija srodne nauke.

Nakon što je Radomir Nikolić, sin predsednika Srbije, uspeo da smeni dotadašnjeg gradonačelnika Kragujevca Veroljuba Stevanovića, skandali iz ovog grada se samo nižu.

Podsetimo, odbornici nove su proveli tri dana u karantinu, da neko slučajno ne bi promenio odluku.

Iako niko od njih nije hteo da potvrdi da su bili u karantinu, kamere televizije Kragujevac snimile su ispred hotela u Končarevu Radomira Nikolića, predsednika kragujevačkog SNS koji je nasledio Veroljuba Stevanovića. Nikolić je rekao da nije došao da obiđe kragujevačke odbornike, već na pecanje sa prijateljima.

Radomir Nikolić je nedavno izjavio da je nasledio praznu kasu, a Saša Mirković je izjavio sledeće:

“Nije sposoban za funkciju u stranci, ali ni za gradonačelnika. Ima pozicije samo zato što mu je otac bio šef stranke. Dete je poraslo, osamostalilo se. Ponaša se gore nego što se ponašao Marko Milošević na vrhuncu Slobine vlasti. Marko barem nikad nije vršljao po stranci, a ovo što danas radi Radomir je sramota. Možete li da zamislite Marka kao gradonačelnika Požarevca devedeseth godina? Ili danas Madonu i Bambilend u Kragujevcu?”

Izgleda da su se Mirkovićeve reči obistinile, jer Nikolić mlađi već radi na “sjajnim” reformama u ovom gradu. Tako je smenio predsednika Nadzornog odbora Apoteke Kragujevac, Slavka Kneževića, i na njegovo mesto postavio specijalistu za klimatizaciju i grejanje!

Izgleda da su, po sudu Radomira Nikolića, farmakologija i klimatizacija srodne nauke.loading...