Jelena Ognjanović tvdoglavo odbija da ove pare prosledi drugoj bolesnoj deci, a u istrazi je više puta ponovila da su to njene pare i da sa njima može da radi šta god hoće.

Jelena Ognjanović, majka male Tijane za čije lečenje je u humanitarnoj akciji skupljeno 2,6 miliona evra, na svom računu u Komercijalnoj banci danas ima 440.000 evra, potvrđeno je listu “Informer” u tužilaštvu.

Tijanina majka, međutim, tvdoglavo odbija da ove pare prosledi drugoj bolesnoj deci, a u istrazi je više puta ponovila da su to njene pare i da sa njima može da radi šta god hoće!

Kako se saznalo od izvora bliskoj istrazi, Ognjanovićima je predloženo da ovaj novac proslede državnom Fondu za lečenje dece u inostranstvu, ali oni to uporno odbijaju da učine.

– Pare su i dalje u Komercijalnoj banci. Na računu Jelena Ognjanović ima 440.000 evra. Ona, međutim, te pare ne da nikome. Predložili smo joj da to prosledi Fondu za lečenje dece u inostranstvu, ali ona to odlučno odbija – prenosi sagovornik “Informera” iz istrage.

 

 loading...