Oni su trebali da krenu iz Atine u subotu, ali je taj let otkazan, pa je "Er Srbija" danas poslala drugi avion po ove putnike.

 

Let JU513 Er Srbije koji je u subotu trebalo da krene iz Atine za Beograd otkazan je i putnici ovog aviona su već više od 24 sata zaglavljeni u Grčkoj. Putnici će večeras biti prebačeni u Beograd.

U kompaniji “Er Srbija” za “Blic” su potvrdili da je let JU513 još uvek odložen zbog tehničkih problema. U “Er Srbiji” navode da let kasni i da u pitanju “nije nikakva situacija koja je dovela bezbednost putnika u pitanje”.

 
Er Srbija pruža svu neophodnu podršku gostima i radi na tome da se minimiziraju sva posledična kašnjena. Er Srbija je po putnike poslala drugi avion iz Beograda za Atinu, dok se tehničko pitanje ne reši – saopštili su iz ove kompanije.

Putnici koji se već više od 24 sata nalaze u Grčkoj su iznervirani zbog dugog čekanja. Njima je tokom noći bio obezbeđen hotelski smeštaj, međutim nastala je velika neprijatnost jer se, kako kažu među putnicima nalaze i deca. Kako su rekli od jutros je vreme poletanja aviona dva puta pomerano, u 13 i 14 sati, kao i da su nakon tog vremena putnici vraćeni na aerodrom.

Kako navode u “Er Srbija” žale se zbog eventualnih neprijatnosti prouzrokovanih gostima.

Činimo sve kako bi let krenuo što pre. Bezbednost gostiju je najvažniji prioritet za “Er Srbija” – saopštili su.loading...