SRPSKA POSLA: IKEA se tek otvorila, a već znamo – evo ŠTA SE NAJVIŠE KRADE u robnoj kući u Bubanj potoku (FOTO)

ikea
Printscreen

Na dan otvaranja, blizu 4.000 građana je čekalo u redu da se vrata poznate robne kuće IKEA otvore za njene potrošače. Kada su u 10 časova zvanično otvorena, ljudi su pohrlili unutra, uzimajući velike žute kese koje su stajale na ulazu i u drugim delovima robne kuće, a koje su predstavljaju zamenu za korpu za manje kupovine.

 

Zaposleni su tada stajali na stepenicama i aplauzom pozdravili veliki broj zainteresovanih kupaca, pa su mnogi zaključili da se te kese dele besplatno.

Vodeći se logikom, “što je džabe i bogu je drago”, kupci su se vraćali i uzimali po dve i više tih kesa.

A koji je artikl bio najprodavaniji na otvaranju možete saznati KLIKOM OVDE!

 

Foto: Printscreen

Nastala je opšta pomama za kesama, koje su počele da nestaju velikom brzinom, a kada su mnogi ove kese počeli da sklapaju i pakuju u svoje torbe, preko razglasa se začulo obaveštenje.

– Molimo potrošače da kese, koje stoje na ulazu, vraćaju nakon obavljene kupovine – zvanično je upozoravano, ali pitanje je da li su svi poslušali i vratili kese gde su ih i našli, ili su se “napravili Englezi”, pa ih nonšalantno smestili u torbu.

Inače, identične kese, samo plave boje, a koje su namenjene za transport proizvoda nakon kase, mogu se kupiti na samoj kasi.