Svi Ilićevi incidenti: Ministar nasrće na novinare kada god ima priliku (VIDEO)

Velimir Ilić, ministar bez portfelja u Vladi Srbije, preključe je izvređao novinarku Centra za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS) koja istražuje slučajeve nasilja u kojima je navodno učestvovalo njegovo obezbeđenje. Ovo, međutim, nije prvi put da se ministar sukobljava sa pripadnicima 'sedme sile'.

Osim što je negirao da je reč o njegovom obezbeđenju, Ilić je u nekoliko navrata vređao novinarku: „Samo vi bazu radite, baza je vrlo bitna… Kako vas nije sramota, bedo jedna, vi novinar neki”…„Pitate me gluposti, ko vam je dao nalog da pitate gluposti?”…„Da li ste normalni, majke vam, kad me pitate takvu stvar?”

Ovo, međutim, nije prvi incident Velimira Ilića koji je već nekoliko puta ulazio u sukobe sa pripadnicima sedme sile. Zbog toga, mešutim, do sada nikada nije odgovarao.

Svi Ilićevi incidenti

– Velimir Ilić je 2003. godine šutnuo u koleno, opsovao i vređao Vladimira Ješića, novinara TV „Apolo”, posle čega je snimanje televizijske emisije prekinuto.
– Ilić je javno vređao i psovao autorku emisije „Utisak nedelje” Olju Bećković i pretio novinarima i urednicima TV Čačak.
– Ilić je takođe svojevremeno optuživao novinare koji su pisali o bespravnoj gradnji na njegovom imanju u Kačulicama da su zapravo oni seksualno uznemiravali njegove ovce.