Teškom bolesniku ukrali “golf” dok je bio na pregledu

Teško bolesnom Bojanu Krstiću (36) iz Batočine, koji je od 1998. godine imao dve operacije na mozgu, ocu dvoje dece, težak život dodatno su zagorčali beogradski lopovi.

Dok je bio na kontroli na Neurohirurškoj klinici u Beogradu, sa parkinga te zdravstvene ustanove 12. juna ukraden mu je i automobil, jedini koji cela porodica ima. Posle borbe da prohoda koja je trajala dve godine i dve operacije, danas nema čime da se preveze do lekara.

– Nije to samo moj problem, već i moje kćeri. Anastasija (12) je imala operaciju na otvorenom mozgu i sada je dobro, ali i njoj je potrebna kontrola. Slučaj smo prijavili policiji, dobili smo samo potvrdu u SUP-u Savski venac da nam je vozilo ukradeno. Uzalud je što na ulazu u Klinički centar stoje kamere. Niko nam nije pomogao – priča za „Blic” Krstić.

Porodica je automobil kupila na kredit. Rate su ostale, ali automobila nema. Vredi 4.000 evra, a za novi para nema, jer Bojan i njegova supruga rade kod privatnika, a plate nisu velike… Imaju dvoje dece. Anastasiju, kojoj je lekar potreban, i sina Mladena, koji ima deset godina.

Čekaju da se neko iz policije javi ili da im pronađe kola.