TRANSFER BLAMA: Vučićeva ‘sačekuša’ za jubilarnog putnika Er Srbije na beogradskom aerodromu (FOTO)

Premijer ko premijer, pošto nema pametnija posla, danas je na aerodromu 'Nikola Tesla' dočekao 4-milionitog putnika Er Srbije i uručio mu nagradu. Dečku je, očigledno, bilo veoma neprijatno, ali zato su Aleksandar Vučić i gradonačelnik Siniša Mali 'procvetali' od sreće.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je na aerodromu „Nikola Tesla” dočekao jubilarnog putnika kompanije Er Srbija. Ovaj „veoma važan” događaj su, naravno, (kako drugačije) UŽIVO gledali građani Srbije.

Mladić Nikola Miljković, student završne godine Više poslovne škole iz Beograda koji danas leti za Banjaluku, bio je vidno smeten pažnjom koja mu je iznenada pružena, pa je pognute glave odgovarao na novinarska pitanja.

 

– Ne putujem često. Poslednje gde sam išao bila je Amerika, ali pre toga nisam mnogo putovao. Za sledeću destinaciju se još nisam odlučio, ali planiram da možda to bude Madrid – reko je novinarima na beogradskom aerodromu ovaj putnik.

Mladi Nikola će od beogradskog aerodroma dobiti pristup biznis klubu na aerodromu, a od Er Srbije dve povratne avionske karte.

Iza ovog blamantnog skupa stajale su hostese sa papirima formata A4 na kojima je pisalo „REKORD”.

 

Premijer je priliku iskoristio da kaže nekoliko reči o „važnom događaju” u dugoj istoriji rada aerodroma „Nikola Tesla” i da istakne koliko je „ponosan”.

– Ponosan sanm na činjenicu da smo uspeli da napravimo najbolji rezultat ove godine. Beogradski aerodrom je postao najvažnija meta stranih investitora – rekao je premijer i naveo koji su planovi za još bolji rad aerodroma.

– Nova pista mora da bude završena, a ljude iz neproduktivnog dela javnog sektora prebacićemo na aerodrom – rekao je Vučić.
Ono što nama nije jasno je zašto je premijer, pored svih svojih obaveza, danas prisustvovao nagrađivanju putnika. Zašto?