TUGA: Omaž Mandi OTKAZAN zbog slabog interesovanja publike

Manda
Printscreen

Manifestacija “S one strane duge” neće biti održana u Sava centru.

 

Muzičko-scenski spektakl “S one strane duge” u čast Miloradu Mandiću Mandi, koji je trebalo da bude održan danas, 27. januara uveče u Sava centru, otkazan je. Događaj najavljen kao omaž pokojnom glumcu, uz učešće mnogobrojnih ličnosti iz javnog života, nazvan je po čuvenoj dečjoj emisiji koju je Manda svojevremeno vodio na Trećem kanalu.

– Razlog otkazivanja manifestacije je loša prodaja karata. Postoji mogućnost da bude održan na drugoj lokaciji. Ovo je bio način da se zahvalim Mandi na dugogodišnjoj saradnji i poznanstvu. Njegova porodica je bila upućena u to, a Mandina supruga Anja me je nedavno pitala da li događaj može da se odloži za šest meseci. Poštujem porodicu Mandić i zahaljujem im na svemu. Volela bih da se manifestacija, ipak, održi. Žao mi je što publika i njegova porodice nisu mogli to da vide – rekla je za Novosti producentkinja ovog događaja Mirjana Šajković, koja je 11 godina sarađivala sa Mandom u njegovim TV emisijama.

Mandina supruga Anastasija Anja Mandić se dan ranije na “Fejsbuku” oglasila saopštenjem u kojem se ograđuje od tog događaja.

– Porodica glumca Milorada Mandića Mande ovim putem obaveštava javnost da ni na koji način ne učestvuje u organizovanju i realizaciji programa u Sava centru pod naslovom “S one strane duge”. Njegovi najbliži saradnici i kolege, za koje smatramo da treba da budu neizostavni deo takvog programa, takođe se neće odazvati pozivu da učestvuju, želeći da, na taj način, ispoštuju stav i osećanja porodice. Porodica ne želi da raspolaže novcem sakupljenim od prodatih ulaznica ili zarađenim na bilo koji drugi način od ovakve manifestacije, jer smatramo da se njegovo ime i bogata karijera u ovom slučaju zloupotrebljavaju – navodi se, između ostalog, u saopštenju.