Ujutru magla i mraz, tokom dana sunčano, do devet stepeni

U Srbiji će danas posle mestimično maglovitog jutra s mrazom, tokom dana preovladavati sunčano vreme, s najvišom dnevnom temperaturom od devet stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

U Timočkoj Krajini biće oblačno, ponegde sa slabom kišom. Duvaće slab jugoistočni vetar, koji će krajem dana u Pomoravlju i Podunavlju biti u pojačanju.

Jutarnja temperatura biće od minus tri do tri, a najviša dnevna od šest do devet stepeni.

U Beogradu se takođe tokom jutra mestimično očekuje kratkotrajna magla, a tokom dana sunčano vreme. Duvaće slab, posle podne i krajem dana, umeren jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko jedan, a najviša dnevna oko devet stepeni.

U Srbiji će u narednih sedam dana jutra mestimično biti maglovita sa slabim mrazom. Tokom dana biće umereno oblačno i suvo. U Banatu, Pomoravlju i Podunavlju očekuje se umeren, a na jugu Banata povremeno i jak jugoistočni vetar. U Timočkoj Krajini biće hladno i tmurno,
ponegde sa slabim padavinama. Krajem nedelje očekuje se naoblačenje, mestimično s padavinama.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 24. novembar:

Biometeorološke prilike imaće na većinu hronicnih bolesnika relativno povoljan uticaj. Osobama sa kardiovaskularnim tegobama savetuje se izvestan oprez. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolja i razdražljivost.loading...