Umeren saobraćaj, povoljni uslovi za vožnju

Po podacima Uprave Granične policije, putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavaju od 15 do 30 minuta.

 

Saobraćaj u Srbiji od jutros je umerenog intenziteta i obavlja se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS.)

Po podacima Uprave Granične policije, putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavaju od 15 do 30 minuta.

Još danas se na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75) izvode radovi u zoni benzinskih stanica “Avia” i “Zmaj”. Za vreme radova biće obustavljen saobraćaj na 15 minuta. Radovi će se obavljati u zoni petlje “Bubanj Potok”, smer ka Nišu.

Auto-put je sužen i od petlje Velika Plana do petlje Požarevac zbog radova smeru Niš-Beograd, kao i na deonici između naplatnih stanica “Vodanj” i “Ralja”.

Danas od 9 do 16 časova (smer Niš-Sremska Miotrovica i Sremska Mitrovica-Niš), izvodiće se radovi na ojačanju temelja, zaštiti temelja i odvoza viška zemlje.

Do sutra na državnom putu I A reda broj 1, deonica od petlje Vodanj do petlje Mali Pozarevac, u oba smera, od 7 do17 časova izvodiće se radovi na košenju i sakupljanju trave u punom i srednjem pojasu autoputa. Radovi će se izvoditi u pokretu i biće obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Saobraćaj je sa auto-puta E-75 kod Grdelice zbog radova usmeren na sporedan put, kao i na deonici Vladičin Han-Vranje, između Poloma i Prevalca, i kod mesta Gramađe.loading...