Veliki humanitarni koncert za prikupljanje sredstava za lečenje Marija Jurešića biće održan u Hali sportova Novi Beograd, 07. oktobra u 20 časova. Na koncertu nastupaju Viva Vox, Sergej Ćetković, Vlado Georgiev, Aleksa Jelić, Sara Jovanović i mnogi drugi.

 

Student i saradnik u novinarskoj redakciji FMK Mario Jurešić (29) boluje od malignog melanoma četvrtog stepena i jedino rešenje za njegovo izlečenje je TIL terapija u Izraelu. Mario ima manje od mesec dana da sakupi sredstva za terapiju čija cena iznosi od 160.000 – 190.000 evra.

Tim povodom njegovi prijatelji, porodica i kolege pokrenuli su akciju “Pošto život?” o kojoj se možete informisati putem zvanične Facebook stranice Pošto život?

Karte za koncert u Hali sportova Novi Beograd su u prodaji online putem linka, direktno na glavnoj blagajni u Strahinjica Bana 22, telefonskim putem na brojeve 011 408 34 38 ili  0700 330 330 i u svim WinWin poslovnicama širom Srbije. Cena karte: 800 dinara.

 

Mario je jedan od nas. Neko tvoj. Neko naš. Ono što možemo jeste da budemo tu jedni za druge! Pridružite nam se!loading...