Magle jutros ima na putevima u Srbiji, a ponegde i slabog mraza, te je moguća i poledica, upozorio je Auto-moto savez Srbije.

Vidljivost je smanjena na području Vranja, Niša, Požege, Sjenice i Beograda. Zbog topljenja snega odroni su mogući na mnogim mestima, a posebno duž Đerdapske i Ibarske magistrale.

AMS S podseća da je na pojedinim putevima zbog snega zabranjeno kretanje šlepera i kamiona s prikolicom. Po podacima Uprave granične policije, putnička vozila se na
graničnim prelazima zadržavaju do 30 minuta. Očekuje se da danas u podne prevoznici u Republici Srpskoj (BIH) počnu štrajk, zbog čega bi se za teretni saobraćaj sa BIH
zatvorili granični prelazi i carinski terminali.

U toku su radovi na auto-putu E-75 na deonici Novi Sad-Beograd – kod naplatne stanice „Stara Pazova”, i na deonici Beograd-Niš, između Malog Požarevca i Ralje. Na delu auto-puta E-75, između Grdelice i Vranja, vozila idu zaobilaznim putevima na četiri mesta, delom kroz naselja.

I dalje su u toku radovi na državnom putu II-A reda broj 153, Beograd-Smederevo, te na jednom mestu na deonici Grocka-Brestovik vozila prolaze naizmenično.

 loading...