VOZAČI, OPREZ: Magla smanjuje vidljivost, kolovozi mokri

U većem delu Srbije saobraćaj se odvija po mokrim kolovozima, dok magla smanjuje vidljivost preko planinskih prevoja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

U višim planinskim predelima, moguća je susnežica a tokom večeri zbog niske temeprature moguća je pojava poledice. Vozačima koji planiraju putovanje u te krajeve, biće neophodna zimska oprema.

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima putnička vozila čekaju do 30 minuta.

Zbog radova je zatvorena naplatna stanica “Smederevo”, na državnom putu IA reda broj 1. radovi će trajati 45 dana. Alternativni pravci su naplatne stanice “Kolari” i “Požarevac”.

Zbog radova na zelenom pojasu na državnom putu I/A reda broj 1, od petlje “T6” do petlje “Dobanovci” u smeru Beograd-Šid i od petlje “Dobanovci” do petlje “T6” u smeru Šid-Beograd. Radovi će se izvoditi od 07.00 do 17.00.

Na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75) kroz Beograd, od mosta Gazela do naplatne rampe “Bubanj Potok”, u oba smera auto-puta će se raditi do 29. oktobra.

Na obilaznici oko Beograda u zoni buduće petlje Batajnica, saobraćaj se zbog radova obavlja dvosmerno, a stari put Beograd – Novi Sad kod Batajnice je i dalje zatvoren i vozila idu zaobilazno.loading...