Vučić otkrio ko sigurno neće biti smenjen prilikom rekonstrukcije Vlade

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ministri finansija i privrede Dušan Vujović i Željko Sertić neće biti smenjeni tokom rekonstrukcije Vlade.

– Vujović je jedan od mojih najbližih saradnika, čijim radom sam najzadovoljniji…Sramota me i da komentarišem koliko je to neistina”, kazao je premijer novinarima u Rudarskom basenu “Kolubara” gde je prisustvovao pokretanju proizvodnje uglja na kopu “Tamnava – Zapadno polje”.
Vučić je rekao da je ministar finansija pokazao svoj reformski kapacitet i kako i na koji način se bori za zemlju, dodavši da je I Vujović rekao da neće izaći iz Vlade.
Vujović je juče za Radio-televiziju Srbije izjavio da neće biti smenjen prilikom sledeće rekonstrukcije Vlade Srbije i da će u njoj ostati do kraja mandata.
– Izgleda da postoji jako mnogo besposlenih novinara kojima bi možda bilo bolje da nam budu PR savetnici u Vladi nego da izmišljaju priče. Koliko ja znam, ovo je obaveza na još tri godine i toliko mislim da ostanem u Vladi – rekao je Vujović.
Pojedini beogradski mediji spekulisali su da je premijer Aleksandar Vučić nezadovoljan radom Vujovića i ministra privrede Željka Sertića i da će ih smeniti prilikom naredne rekonstrukcije Vlade.