Vulin: Kosmajac ima razloga da se brine

Ministar rada i zapošljavanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da Kosmajac, kojeg je premijer Aleksandar Vučić označio kao glavnog narko dilera, ima 'puno razloga da se zabrine' jer mu 'ovde neće biti mira', napomenuvši da Vučić nikad ne govori u prazno.

– Ako je on skrenuo pažnju na nekog onda taj neko sigurno ima puno razloga da se zabrine i mora da zna da mu ovde neće biti mira – rekao je za Fonet Vulin koji je prisustvovao humanitarnom fudbalskom turniru, koji je organizovao Pokret
socijalista.

Vulin je, na pitanje da li će uslediti hapšenje ili istraga protiv Kosmajca, rekao da on to ne može da zna ali da Vučić nikad nije govorio u prazno.

Prema rečima Vulina, nekada je teško dokazati da je neko narko diler, morate ga uhvatiti na licu mesta, morate da dokažete njegovu vezu sa drogom.

– Evo ja govorim kao potpuni laik, ali ako neko ima imovinu koja je stotinu puta veća od njegovog prihoda meni je to razlog za sumnju i da se sa nekim ozbiljno porazgovara, da se poreska i mnoge druge službe uključe oko toga – kaže Vulin.

Vulin kaže da Al Kapone nikad nije odgovarao za ono što je radio, ali za utaju poreza jeste. – Meni je dovoljno da oni koji truju našu decu budu u zatvoru, koje će biti krivično delo nije mi važno – rekao je Vulin.

Vulin veruje da se neće ostati samo na tome da je premijer Vučić označio neko lice kao glavnog narko bosa.

– Vučić je premijer 45 dana, a u srpskoj vladi je bio 18 meseci. Da li možete da se setite da je nešto pokrenuo, a da se to nije završilo? Ja ne mogu – rekao je Vulin.

Vulin, komentarišući smene u policiji, kaže da očekuje da policija bude efikasnija pogotovo kada je u pitanju borba protiv narko klanova, da se striktno drži zakona i onog zbog čega je organizovana i plaćena.loading...