ZBOG OVOGA NE ŽIVI U SRBIJI: Katarina Radivojević se rasplakala u emisiji i otkrila SUMORNU ISTINU O NAŠEM DRUŠTVU (VIDEO)

Katarina Radivojević
Print screen/You Tube

Katarina Radivojević već sedam godina živi u Americi, a posle jednog događaja mislila je da se više nikad neće vratiti u Srbiju.

 

Skoro osam godina je prošlo od kako je Katarina Radivojević glumila u ruskom filmu “Morfijum”, a ovdašnja javnost o tome saznala zahvaljujući pisanju tabloida o njenim nagim scenama, zbog čega je glumica “zaratila”sa njima. Gostujući u emisiji “Diskurs” televizije Studentski grad, ona je pokazala da je to za nju i dalje bolna tema.

Kada je noinar podsetio na tu epizodu iz njenog života i upitao je kako se “njena umetnička duša nosi sa tim”, Katarina je zaplakala, a onda priznala da je to razlog zbog koga ne želi da živi i radi u Srbiji.

Ja sam zapravo nakon toga poželela da odem i da se možda nikad više ne vratim, ali se vraćam zbog porodice, zbog prijatelja, jer ja sam ipak ovde živela do svoje tridesete godine i nije mi to jednostavno. Položaj umetnika u našoj zemlji danas je za mene zastrašujući – kroz suze je rekla Katarina.

Ona je dodala i da joj je žao kada vidi na šta glumci pristaju i šta rade, ali da joj je jasno da oni to moraju.

Šta je još rekla na tu temu, pogledajte u videu, od 12.55.