Ne, niste pogrešili datum u kalendaru! Radnici “Javnog osvetljenja” zaista su počeli juče postavljanje novogodišnjih ukrasa u centru Beograda.

I dok meteorolozi najavljuju do kraja nedelje prijatnih 30 stepeni radnici vredno rade i kite srpsku prestonicu time po brzini prevazišavši sebe i prethodnu godinu kada su sa postavljanjem novogodišnje rasvete počeli 29. septembra.

Kako navode Beograđani na društvenim mrežama, na ukrašavanju bandera i drugih infrastrukturnih objekata u prestonici uveliko se radi, a među prvim lokacijama koje su se u septembru našle “okićene” je Bulevar Oslobođenja na Voždovcu.

Tačan datum kada će biti uključena novogodišnja rasveta još nije poznat. Prošle godine to se dogodilo 4. novembra, a Beograd je bio obasjan sve do prvih dana marta. Kada su tadašnjeg gradonačelnika Sinišu Malog pitali zašto, odgoovrio je – zašto da ne?!

IMA DA SIJA ZA SVE PARE! Evo ZAŠTO ZAISTA u Beogradu i dalje radi NOVOGODIŠNJA RASVETA i kada će BITI UKLONJENA

Da li će i ove godine biti tako, tek ostaje da se vidi. Za sada i samo postavljanje izazvalo je ogromnu pažnju na društvenim mrežama gde ljudi rano ukrašavanje grada već 24 sata život komentarišu.loading...