SRPSKA NOVINARKA SE VRATILA IZ AMERIKE I OTKRILA: Evo šta se sada dešava sa decom Ane Volš

Prošlo je mesec dana od nestanka Ane Volš. Njen suprug, koji se tereti za ubistvo, trenutno je u pritvoru, a novo saslušanje zakazano je za 9. februar. Koliko je ovaj slučaj potresao američku javnost? Šta je policija do sada prikupila od dokaza? Može li Brajan Volš da bude osuđen ako se telo njegove supruge ne pronađe?

Printscreen Instagram/anawalshe

Na ova pitanja u emisiji „Uranak“ na K1 televiziji odgovorili su novinarka Zorica Radulović, koja se nedavno vratila iz Amerike.

Novinarka Zorica Radulović provela je više od dve nedelje u Americi gde je pokušala da dođe do novih saznanja u vezi sa ubistvom Ane Volš, Beograđanke koja je 1. januara nestala u Masačutesu. U „Uranku“ je ispričala je i kakvog su mišljenja meštani o ovom slučaju.

– Svi meštani su istog mišljenja – da je on to uradio. Zaposleni u jednom restoranu kod kojih je svakodnevno poručivao hranu kažu da je Brajan delovao čudno, bio veoma mrzovoljan. Većina ljudi ovaj slučaj poistovećuje sa sličnim slučajem koji se dogodio nedavno, kada je jedan muškarac ubio suprugu u kući na potpuno identičan način – rekla je Zorica Radulović na televiziji K1.

Zorica Radulović je u emisiji „Uranak“ na K1 televiziji otkrila da je prijatelj koji je slavio Novu godinu u kući Volšovih saslušan i da će biti jedan od ključnih svedoka na suđenju. Takođe, novinarka je razgovarala i sa konobarom koji je osam godina radio za Brajana Volša:

– Važio je za uglednog građanina. Fino se ponašao prema Ani, ali nije se lepo ponašao prema zaposlenima. Ipak, ono što je mene iznenadilo, a otkrio mi je konobar je i to da je Brajan znao da se udvara drugim ženama pored svoje supruge, tako da je on stekao utisak da među njima nije bilo preterane ljubavi. Nakon malverzacije zbog koje je bio osuđen na kućni pritvor izgubio je status u društvu i to je jedan od razloga za njegovo čudno ponašanje – ispričala je Zorica Radulović.

Novinarka Zorica Radulović je otkrila i da je imala priliku da se susretne u sudnici sa pogledom Brajana Volša koji je na nju ostavio veoma snažan utisak.

– Imala sam priliku da se susretnem sa tim pogledom. Sedela sam u sudnici u trećem redu, sudija je čitala delove optužnice, a ja sam u tom momentu osetila njegov pogled, tu prazninu i obuzeo me je strah – dodala je Zorica i otkrila u emisiji „Uranak“ na K1, šta se trenutno dešava sa decom Brajana i Ane Volš?

– Deca su u socijalnoj službi. Sestra Ane Volš je aplicirala za starateljstvo, jer majka Brajana Volša fizički nije spremna da odgaja decu dok se istraga ne završi. Proveravaju se članovi porodice i koliko su deca bliska sa njima i na osnovu toga deca će biti dodeljena starateljima – dodala je Zorica.

PRONAĐENO TELO NA PLAŽI! Američki mediji spekulišu – DA LI JE TO ANA VOLŠ? (FOTO)