SRPSKA SEKTA JEZIVIJA OD HOROR FILMOVA: Spavaju u grobovima, orgijaju, a vrbuju i DECU

Ovaj alternativni pokret počinje intenzivnije da se organizuje od 1992. godine, nakon što je otkrivena zajednica od više desetina muškaraca i žena koji su se sastajali na obližnjim grobljima.

Groblje
Foter/Tim Green aka atoach/photo on flickr

Poslednjih godina svedoci smo naglog porasta broja alternativnih religijskih pokreta, a mnogi od njih koriste onlajn i virtuelne prostore kao mesto propagiranja svojih načela i širenja ideologije.

Međutim, jedna od davno osnovanih i u našem društvu prisutnih sektiCrna ruža, i dalje predstavlja najopasniji vid ritualnog okupljanja i delovanja.

U nastavku vam prenosimo jezivo svedočenje o satanističkim obredima koji se unutar ove grupe svakodnevno izvode, a neka od njih uključuju i konzumaciju ljudske i životinjske krvi, kao i surovo ubijanje po principu nasumičnog biranja.

Ovaj alternativni pokret počinje intenzivnije da se organizuje od 1992. godine, nakon što je otkrivena zajednica od više desetina muškaraca i žena koji su se sastajali na obližnjim grobljima i pili životinjsku krv uz izvođenje dodatnih satanističkih obreda. Među njima su se mogli pronaći i maloletnici koji su nakon izvođenja redovnih rituala samopovređivali svoje telo i odavali se narkoticima, dok je njima rukovodio takozvani „šef sekte“, odeven u garderobu koja mu je prikrivala lice i tako štitila identitet.

Ova zajednica je najozloglašenija po činjenici da njeni pripadnici oduzimaju svoje živote po sistemu „bacanja kockice“, nasumičnom, ali i ispijanju životinjske, pa čak i ljudske krvi!

Pre nego što bi neko pristupio ovoj sekti, za njega se najpre organizovala takozvana ”crna misa”, u toku koje su okupljeni jeli crni hleb sačinjen od brašna u koje je ubačena i krv neke životinje ili čak i ljudi. U toku mise, okupljeni su unazad izgovarali ”Oče naš”.

Autor knjiga ”Sekte i mentalna manipulacija” i ”Horor pred našim vratimaDimitrije Pastuović, poznati domaći sektolog, je veliki deo svog stručnog rada posvetio izučavanju podložnosti naših prostora razvoju sekti i izučavanju njihovih rituala.

On je više puta posmatrao rituale koje su izvodili pripadnici ove satanističke sekte:

Više puta sam ulazio na njihove obrede i nalazio ih na crnim misama. Misa počinje uglavnom na skrovitim mestima ili grobnicama spremljenim za sutrašnju sahranu. Oni se skupe, a pošto ih mrze da mese hleb, kupe neke žu-žu pogačice koje kasnije natope krvlju zeca ili neke životinje. Sve se to dešava uz upotrebu narkotika i na kraju se završava orgijama. Novi član koji se inicira ima jedan od uslova da prespava u grobnici koja je spremna za sutrašnju sahranu – ispričao je on.

Ovaj autor je opisao i kontakt sa onima koje pronađe u grobnicama.

Izvlačio sam ih iz grobnica. Prosto je neverovatno kakav je to prizor i koliko su izbezumljeni. Nalazio sam i decu od 14-15 godina – navodi on.