SRPSKI ŠLEPER SMRTI: Više MRTVIH u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros u Hrvatskoj, poginule četiri osobe

policija
Pixabay.com

Noćas oko 3 sata dogodila se teška saobraćajna nesreća na autoputu A3 kod Okučana u Hrvatskoj u kojoj su poginule četiri osobe, a ima i ozleđenih.

Policija javlja kako je u 3:12 sati u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na autocesti A3, na sjevernoj strani u blizini Okučana.

Četiri poginula, radi se o migrantima

Policijski službenici su odmah upućeni na mesto događaja, gde su potvrdili istinitost dojave te utvrdili da se prevrnuo kamion nacionalnih registracijskih oznaka Republike Srbije. Prema prvim potvrđenim informacijama četiri osobe su smrtno stradale, dok je više osoba ozleđeno.

Kako neslužbeno doznaje Index, reč je o migrantima.

Tehnička intervencija 39/2021 A 3 150 km 🚒😔 brz oporavak svima.

Objavljuje Jvp NovskaNedjelja, 21. ožujka 2021.

Potpuno zatvoren autoput A3, ozleđeni u tri bolnice

U 4:10 sati, policija je privremeno zatvorila promet na severnoj kolničkoj traci autoputa, te potom u 5:20 sati i na južnoj kolničkoj traci autoputa, zbog mogućnosti prilaza vozilima hitnih službi i pružanja pomoći ozleđenim osobama.

Ozleđene osobe su zbrinute u bolnici u Novoj Gradiški, Slavonskom Brodu i Pakracu.

Stradali su bili u tovarnom prostoru

U toku je obezbeđivanje mesta događaja i obavljanje uviđaja u saradnji s Opštinskim državnim tužilaštvom, a kako bi se utvrdile činjenice i okolnosti pod kojima se dogodila saobraćajna nesreća te identitet stradalih i ozleđenih osoba koje su se prema prvim informacijama nalazile u tovarnom prostoru teretnog vozila, tegljača s prikolicom.

Po autoputu su ostale rasute bale sena.

Nakon obavljenog uviđaja, Policijska uprava brodsko-posavska obavetiće javnost o svemu utvrđenom, poručili su iz policije.