ŠTA BI JOJ STEFAN NEMANJA REKAO?! Ispred spomenika red za slikanje, FOTOGRAFIJA JEDNE DEVOJKE postala HIT (FOTO)

Dočekali smo i to. Ono što je za Pariz Ajfelov toranj, za Pizu Krivi toranj, za Sidnej opera - za Beograđane je bar u proteklih par dana postao spomenik Stefanu Nemanji - Instagram opsesija.

Beoinfo

Mada, nismo tako često viđali turiste da se ispred simbola gradova fotografišu na način na koji je to učinila jedna devojka na Savskom trgu.

“Stefan Nemanja bi se prekrstio da može”, tako glasi većina komentara na fotografiju jedne devojke koja se opružila ispod novootvorenog spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu.

Шта би Стефан Немања рекао!?!?

Коментар?

Posted by Dnevna doza Beograda on Недеља, 31. јануар 2021.

Na fotki koja je momentalno postala viral vidi se devojka koja “Instagram pozi” leži dok je ljudi okolo gledaju i fotografišu. Istina, pomalo neobično poziranje za razliku od onih originalnih koje viđamo u Pizi recimo.

Za razliku od onih koji “pridržavaju” Krivi toranj u Pizi da ne padne, devojka čija je fotka postala viral je definitivno uspela u jednoj nameri – da joj na mrežama upute svakakve komentare.

Nismo sigurni šta bi joj poručio Stefan Nemanja ali nadamo se da ni on ne želi da ovakvo poziranje preraste u trend. E, tada bi se zaista i župan prekrstio i levom i desnom rukom!

Stvarno, ŠTA JE OVDE BILA IDEJA?! Građani uočili UBEDLJIVO NAJVEĆU GREŠKU na Savskom trgu (FOTO)