ŠTA ĆE BITI SA SPORAZUMOM AKO TRAMP IZGUBI IZBORE? Vučić javno odgovorio na ovo pitanje

Na pitanje šta će biti sa sporazumom iz Vašingtona ukoliko Donald Tramp ne pobedi na predstojećim predsedničkim izborima, Vučić je odgovorio da Srbija poštuje svoje obaveze, a da treba videti kako će se ponašati Albanci i da li će Tramp biti ponovo izabran ili ne.

printscreen/youtube.com/RTS Sajt - Zvanični kanal

Navodi da je primetio da se protiv američkog predsednika vodi užasna kampanja, koja nema veze sa politikom, a da se ona emituje čak i tokom prenosa utakmica.

“Tramp je u ovom trenutku u zaostatku, ali vratio se značajno i videćemo kako će biti do kraja kampanje”, rekao je predsednik Srbije i dodao da je uveren da će Tramp pobediti na izborima.

Izjavio je da uskoro u Srbiji očekuje Ivanku Tramp, koja je imala važnu ulogu u delu sporazuma koji predviđa pomoć malim i srednjim preduzećima, ali i ženskom preduzetništvu u Srbiji.

“Pričamo o mogućnostima kada američki finansijeri dolaze, jer kada bi došle američke finansijske organizacije – Američka međunarodna razvojna finansijska korporacija (DFC) i Korporacija ‘Milenijumski izazov’ (MSN) – i kad ulaze u mikro i mala preduzeća, onda dobijate sredstva pod apsolutno najpovoljnijim kamatnim stopama”, istakao je Vučić.