ŠTA ĆE SE DALJE DEŠAVATI? Novo potresno obraćanje porodice Muamera Zukorlića

Medijima se ujedno zahvalila na razumevanju što ovih dana ne može davati izjave.

zukorlić
printscreen/youtube

Elma Elfić Zukorlić, druga žena pokojnog muftije i lidera Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića, najavila je da će postupak ekshumacije i obdukcije njegovog tela u ime njene dece i njeno ime pratiti advokati koje će angažovati.

Usame Zukorlić, muftijin sin iz braka sa Umejom, podsetimo, pre nekoliko dana je na konferenciji za medije rekao da su iz dve nezavisne laboratorije dobili nalaze koji ukazuju da je njegov otac otrovan.

Elma nakon konferencije za medije nije krila da je iznenađena, ne samo dobijenim rezultatima već i činjenicom da su takve analize uopšte rađene, a sada se posebno zahvalila svim medijima koji su “bili uz nju” ovih dana.

View this post on Instagram

A post shared by Elma Elfić Zukorlić (@elf_zu)

Ovom prilikom želim da se zahvalim svim medijima u zemlji i regionu koji su ovih dana bili uz mene i moju decu i omogućili nam da se čuje i naš glas nakon iznetih informacija da postoji sumnja da je otac moje dece, moj suprug, akademik Muamer Zukorlić umro usled posledica trovanja – navela je Elma na svom profilu na Instagramu.

Medijima se ujedno zahvalila na razumevanju što ovih dana ne može davati izjave.

Takođe se zahvaljujem medijima na razumevanju da ovih dana ne mogu davati izjave, jer mi je trenutni prioritet zdravlje moje maloletne dece, koja su prethodnih dana pretrpela traumu, posebno maloletni sin Amir, koji je bio na pres konferenciji, saznavši da im je otac možda otrovan – kazala je Elma.

Navela je da je raduje činjenica da su relevantni državni organi Republike Srbije preduzeli sve neophodne mere da “istina što pre bude dostupna porodici i javnosti” koja je veoma uznemirena ovih dana.