ŠTA JE PO SREDI? Aktivnost na Matejevom Instagram profilu ostavila sve u čudu (FOTO)

Ljudi koji prate nalog Instagram nalog nestalog Splićanina uočili jednu čudnu stvar...

MUP Hrvatske

Već punih 12 dana traga se za nestalim mladićem iz Splita Matejem Perišom koji je u Beograd došao sa prijateljima kako bi proslavili doček Nove godine. Mladić je nestao u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine.

Ceo region pita se šta se dešavalo te noći i gde je Matej? U međuvremenu su se pojavili snimci sa kamera iz Beton hale, dela Beograda u kom se nalazi klub gde je mladić izašao sa prijateljima, na kojima se vidi kako nestala osoba trči i pokušava da zaustavi taksi vozilo.

Sinoć su mediji preneli i da je signal mobilnog telefona Mateja Periša poslednji put lociran u blizini Velikog ratnog ostrva, na ušću Save u Dunav. Veruje se da je telefon bio u Matejovom džepu. Takođe, pojavile su se šok tvrdnje u kojima je jedan od posetilaca rekao kako je te noći video devojku kako šmrče kokain nasred kluba.

Hrvatski mediji su analizirali profile Mateja Periša na društvenim mrežama, tokom proteklih dana. Odmah im je za oko zapalo što je nestali mladić na Fejsbuku napisao da živi u Splitu, ali da je rođen na Havajima. Poznato je da je Matej bio skiper i da je putovao svetom, pa su tako mediji naveli da su Havaji možda bili destinacija na kojoj je Periš maštao da živi.

Uočene su, i kako mediji u Hrvatskoj naglašavaju, zanimljive promene na njegovom Instagram profilu, što je izazvalo veliku polemiku na mrežama.

Mateju se od momenta nestanka, do danas, povećao broj pratilaca za čak 1000, ali ono što budi jezu jeste i podatak, kako su mediji naveli, da je Perišu skočio i broj osoba koje on sam prati – od trenutka kada je nestao!

Mediji napominju kako se u proteklih 12 dana ta cifra menjala, a ovo su primetili i korisnici društvenih mreža. Naime, na Instagramu je pisalo kako Matej prati 442, a zatim 443 osobe, dok jedan od korisnika ove mreže tvrdi i kako je video da je broj osoba koje prati Periš bio i 444, dok je u ovom trenutku ponovo na 442.

View this post on Instagram

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Ja sam to isto primetio. Prvi dan je bilo 442, sad je 444. Nadamo se najboljem – glasi jedan od komentara.

I dok kod jednih ovo budi jezu uz pitanja: “Šta se dešava sa profilom Mateja Periša i ko sa njim upravlja?“, poznavaoci društvenih mreža sa druge strane kažu da postoji mogućnost da je neko od korisnika Instagrama u međuvremenu vratio ili ponovo obrisao svoj profil, zbog čega dolazi do promene brojke osoba koje prati Matej Periš.

Podsetimo, potraga za nestalim momkom je nastavljena i pored loših vremenskih uslova, odnosno niskih temperatura i snega koji u Beogradu pada bez prestanka već dva dana.