ŠTA NESTOROVIĆ MISLI O MINISTARSKOM MESTU DR DARIJE? Svi su se pitali, a onda je DOKTOR ODGOVORIO

Slavni pulmolog i nekadašnji član Kriznog štaba poznat je po stavovima koji se u mnogome razlikuju od mišljenja njegovih eminentnih kolega.

Printscreen B92

Za svoje tvrdnje on uvek ima objašnjenje, sa kojim se uglavnom ne slaže većina lekara u Srbiji. Možda upravo zbog ovoga, a delom i zbog narodskog rečnika kojim dr Nestorović objašnjava sve vezano za korona krizu, on je jedan od najpopularnijih lekara u srpskoj javnosti.

Dr Nestorović je za portal Blic Žena davao odgovore na pitanja koja muče građane u vezi sa epidemijom koronavirusa. Većina pitanja se, logično, odnosila na epidemiju korone u našoj zemlji, a bilo je i mnogo onih koji su tražili savet ili pomoć za svoju zdravstvenu muku.

Nisu izostala ni pitanja o aktuelnoj poilitičkoj situaciji. Tako ga je jedna Tijana pitala kako komentariše ministarsko mesto svoje koleginice dr Darije Kisić, na šta je on odgovorio: “Ne komentarišem, zašto bih”.

Na pitanje koje je mnoge zanimalo, zašto je napustio Krizni štab, odgovorio je da je to zato što se nije slagao s odlukama koje su donošene poslednjih meseci.

I na kraju, “neko iz mase” je pitao da li je i dalje u kontaktu sa članovima Kriznog štaba.

“One ljude koje lično znam i dalje znam, neslaganje nije lične prirode”, rekao je na kraju.

OPET NESTOROVIĆ! Pričao je o “najsmešnijem virusu”, a evo šta sad kaže O SMRTNOSTI OD KORONEloading...