Stefan je otišao kod lekara zbog obične PREHLADE, a saopštili su mu DIJAGNOZU koja mu je ŽIVOT PRETVORILA U PAKAO

Stefanov odlazak kod lekara zbog prehlade pretvorio se u noćnu moru saznanjem da boluje od akutne limfoblastne leukemije.

Privatna arhiva

Do sada je prošao kroz tri ciklusa hemioterapije i osam zračenja. Kada je nađen stopostotni donator, sve je bilo spremno za transplantaciju, ali poslednjom analizom krvi utvrđeno je da blasti nisu u potpunosti nestali, i da se bolest vratila agresivnija i jača.

Stefan je otputovao u Nemačku na dalje lečenje gde ga očekuju terapije i priprema za transplantaciju koštane srži. Čeka ga težak put ka ozdravljenju, i nada da će dobiti ovu životnu bitku.

Stefan Subotić ima 20 godina i trenutno se nalazi u Flensburgu u bolnici Malteser.

– Mutacije koje sada imam su veoma opasne. Treba da počnem terapiju sa inotuzumab ozogamicinom. Sigurno znate da je ovakvo lečenje nemoguće u Srbiji te vas zato preklinjem da mi pomognete da mi država Srbija obezbedi finansije za lečenje u inostranstvu. Kako da uspem u tome? Želim da živim – preklinje Stefan u mejlu koji je uputio našoj redakciji.

Stafanu je hitno potrebno da skupi 60 hiljada evra koje bi bile uplaćene na račun bolnice kako bi mogao da nastavi lečenje. Rok za to je 2. jul!

Ako ste u prilici da pomognete Stefanu to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

Humanitarna fondacija Budi human

Pomozite Stefanu da pobedi opaku bolest!