STEŽE SE OBRUČ OKO UBICE JELENE MARJANOVIĆ: Pitanje dana kad će biti uhapšen

Jelena Marjanović
MUP Srbija

Istraga brutalnog ubistva zvezde „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović bliži se kraju, brojni dokazi koji čekaju potvrdu veštačenja i ostalih analiza biće gotovi sledeće nedelje, piše štampa.

 

Policija je otkrila ubicu pevačice Jelene Krsmanović Marjanović iz Crvenke kod Borče i pitanje je dana kad će biti uhapšen, piše “Kurir”.

Izvor blizak istrazi kaže da je zločinac priteran uza zid, a brojni dokazi koji čekaju potvrdu veštačenja i ostalih analiza biće gotovi u toku sledeće nedelje.

Inače, juče je u Brčkom u BiH uhapšen N. R. (31), zvani Vihor iz Crvenke, za kojim traga srpska policija u vezi sa zločinom koji se dogodio prošle subote.

Policija radi danonoćno na ovom izuzetno teškom slučaju. Saslušano je nekoliko desetina ljudi, ekipe forenzičara danima su na mestu zločina kako bi prikupile nove dokaze, ali i pronašle predmet, najverovatnije čekić kojim je ubijena Jelena“, kaže sagovornik i dodaje:

“Razgovori su obavljeni sa meštanima, ali i s onima koji mogu da se dovedu u vezu s pretnjama koje je pevačica dobijala preko društvenih mreža. Obruč oko ubice se polako steže. Uz rezultate veštačenja i nove informacije s terena može se očekivati skoro rešavanje ovog slučaja”.

Majka N.R., potvrdila je za Kurir da je njen sin uhapšen u brčanskom naselju Grbavica, u kojem mu živi baba, kod koje je bio u poseti.

N.R. je pobegao kad je policija upala u njegov dom, u naselju Crvenka, nekoliko stotina metara od mesta gde je ubijena Jelena. Među privedenima na informativni razgovor bio je njegov brat I.N, ali je istog dana pušten. Policija je tražila i njegovog brata, ali ga nisu zatekli u kući.

Komšije te porodice naglašavaju da braća sigurno nemaju nikakve veze s monstruoznim ubistvom i da je N.R. pobegao dan ranije iz drugih razloga.

“Osuđen je i ostalo mu je da odleži u zatvoru još godinu i po dana. Bio je kod mene u sredu. Video je da su u mojoj kući bili inspektori i došao je da vidi šta su tražili. Pitao me je da li su pitali za njega. Rekao je: ‘Ostalo mi je još godinu i po zatvora. Bolje mi je da odem nego da me tamo vrate“, kaže za list prvi komšija Bogosav Dimitrijević.