STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Evo od čega je preminula devojka čije je telo pronađeno u…

Smrt studentkinje četvrte godine Pravnog fakulteta Univerziteta u Tuzli šokirala je javnost...

Sveća
Pixabay.com

Zastoj srca usled uzimanja velike količine medikamenata, odnosno trovanje tabletama, uzrok je smrti 23-godišnje Adise Atiković iz Tuzle, čije je beživotno telo pronađeno prošle sedmice.

Smrt studentkinje četvrte godine Pravnog fakulteta Univerziteta u Tuzli šokirala je javnost, a telo pronađeno je u šumskom predelu naselja Ilinčica, dan nakon što je porodica policiju obavestila o njenom nestanku.

Pored Adisinog tela na kojem nisu utvrđeni tragovi nasilja, a koje se nalazilo u njenom automobilu marke “ford fiesta”, pronađena je veća količina tableta, što je ukazivalo na moguće samoubistvo.

Postupajući tužilac naredio je obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a na kraju je i potvrđeno da je reč o samoubistvu.

Obducent nam zvanično još uvek nije dostavio nalaz, ali je obavestio tužioca da je smrt nastupila zbog zastoja srca usled uzimanja velike količine medikamenata, odnosno reč je o trovanju tabletama – rekao je portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović.

Dvadesettrogodišnja Adisa Atiković sahranjena je protekle subote, a na večni počinak u neverici su je ispratili članovi porodice, rodbina, prijatelji i kolege sa fakulteta.

Podsećamo, 23-godišnja devojka od kuće se udaljila u ponedeljak uveče 31. maja, a poslednji put je locirana u svom automobilu jedan sat iza ponoći u živiničkom naselju Ciljuge.

Osim policije, za njom su tragali još i članovi porodice, prijatelji i Interventna služba spašavanja iz Živinica, ali nažalost njeno telo je pronađeno u šumskom predelu Ilinčice u sredu u poslepodnevnim satima.

Razlozi zbog kojih se mlada devojka odlučila na samoubistvo za sada nisu poznati.