STIGLO OSVEŽENJE! Danas osetno hladnije, a evo dokle će ovakvo vreme potrajati

Drvo
Pixabay.com

U Srbiji sutra umereno do potpuno oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

 

Na severu Bačke tokom prepodneva biće sunčano. Duvaće umeren do jak zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 15 do 19°C, maksimalna dnevna od 20 do 25°C.

U Beogradu sutra umereno do potpuno oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 22°C.

U nedelju promenljivo oblačno, vetrovito i svežije, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na krajenjm severozapadu Srbije biće suvo. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 16°C na jugu do 25°C na severu Srbije.

U ponedeljak na severu i na zapadu sunčano i toplo, u ostalim predelima promenljivo oblačno, a na jugu i na istoku sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 24°C na jugu do 30°C na severu Srbije.

U utorak sunčano i još toplije, maksimalna temperatura od 26°C na jugu do 32°C na severu Srbije. U sredu sunčano i u većini predela tropski toplo. Maksimalna temperatura biće od 28°C na jugu do 34°C na severu Srbije. Posle podne u severozapadnim, a u toku večeri i noći i u ostalim predelima naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.