STIŽE PROMENA VREMENA: Zima se vraća na velika vrata, ČEKA NAS I SNEG

Naoblačenje iz centralne Evrope s pojačanim vetrom, zahvatiće najpre severne krajeve, a do kraja dana i ostale predele i doneće slabu kišu, a planinama slab sneg. Najviša temperatura od 12 do 19 stepeni, posle podne će biti u osetnijem padu.

Pixabay.com

Ujutro mestimično slab mraz. Naoblačenje s pojačanim severozapadnim vetrom, koje će pre podne zahvatiti severne krajeve do kraja dana će se proširiti i na ostale uslovljavajući od sredine dana u Vojvodini, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima slabu kišu, na planinama slab sneg.

U toku noći ka suboti sneg se očekuje ponegde i u nižim predelima zapadne i jugozapadne Srbije. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni, na severu, istoku i u planinskim predelima povremeno jak.

Najniža temperatura od -1 do 6, a najviša od 12 na severu do 19 stepeni.

U subotu ujutro kratkotrajni sneg je moguć ponegde i u nižim predelima. Pre podne na severu, sredinom dana i posle podne i u ostalim predelima razvedravanje. Vetar u većem delu slab, na istoku umeren severni. Najniža temperatura od 0 do 6, najviša od 6 do 10 stepeni.

Slab mraz u nedelju ujutro. Tokom dana pretežno sunčano i prohladno. Vetar slab promenljivog smera. Najniža temperatura od -4 do -1, najviša od 7 do 10 stepeni.