STIŽU LEDENI DANI: Temperatura u “debelom” minusu, spremite se – evo kakvo će VREME BITI ZA BOŽIĆ

U Srbiji u sredu umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, susnežicom i snegom. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće suvo sa sunčanim intervalima. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura od -3 do 1°C, maksimalna dnevna od 2 do 6°C.

Zima
Beta

U Beogradu u sredu nakon suvog jutra sa slabim mrazem, tokom dana umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, susnežicom i snegom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 4°C.

U Srbiji narednih dana umereno do potpuno oblačno, povremeno sa snegom. Na krajnjem severu i severozapadu Srbije očekuje se znatno manje padavina, dok će u Negotinskoj Krajini biti suvo i uglavnom pretežno sunčano, javlja Weather2Umbrella.

Narednih dana duvaće povremeno i jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura do kraja sedmice biće uglavnom od -3 do 2°C, u petak najniža i do -7 stepeni. Za Božić u većem delu Srbije sneg, maksimalna temperatura od 0 do 3°C. 

U Beogradu narednih dana oblačno, povremeno sa snegom, uz jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura do kraja sedmice biće do -1°C, tj. očekuju se ledeni dani. Za Božić maksimalna temperatura do 1°C.